Evolve Business Solutions

Medicina i prirodne nauke

Živimo u svetu koji se stalno menja, te su inovacije sastavni deo svakodnevnice. Kako se međunarodne granice brišu, i svet teži globalizaciji, pouzdan, tačan i brz prevod je nešto što je postalo neophodnost.

Naši prevodioci su specijalizovani za različite oblasti prirodnih nauka, a svojim bogatim iskustvom će približiti vaše proizvode i usluge tržištima koja krećete da osvojite!

Do sada smo preveli veliki broj kliničkih ispitivanja, kliničkih studija, uputstava o upotrebi leka, dokumentacije potrebne za nosioce dozvole za stavljanje leka u promet, dokumentacije za dobijanje dozvole za puštanje proizvoda u promet i sl. Znamo koliko vam je važno da imate svu potrebnu dokumentaciju u što kraćem roku i maksimalno precizno prevedenu. Naši klijenti su nam na prvom mestu, jer kada ste vi zadovoljni, i mi smo zadovoljni. Znamo koliko su procedure koje treba da ispoštujete neretko komplikovane, a mi smo tu da vam segment prevođenja vaših dokumenata olakšamo i pojednostavimo. Po prijemu dokumentacije i preciziranja roka izrade, ono na šta možete računati jeste tačan prevod i to najkasnije do datuma koji je dogovoren kao krajnji rok. Mi poštujemo vaše vreme, jer znamo da je dragoceno. Uz nas, naši klijenti imaju pouzdanog partnera na kog uvek mogu da se oslone.

Mi smo efikasni, pristupačni i pouzdani – približićemo vaše proizvode i usluge novim tržištima i olakšati vašoj organizaciji da ostvari svoj pun potencijal.

Do sada smo bili angažovani na projektima koji, između ostalog, obuhvataju:

 

  • Prevod kliničkih studija
  • Prevod dokumentacije potrebne za nosioce dozvole za stavljanje leka u promet
  • Prevod uputstava o upotrebi leka
  • Prevod dokumentacije za dobijanje dozvole za puštanje proizvoda u promet
  • Prevod naučnih radova
  • Prevod doktorskih disertacija
Evolve Business Solutions