Evolve Business Solutions

Kompletna usluga

U slučaju da tekst pripremate za štampanje, pored prevođenja i lekture pružamo vam kompletnu uslugu koja obuhvata pripremu za štampu i štampanje publikacija.

Priprema za štampu podrazumeva uobličavanje teksta i sklapanje svih vizuelnih, grafičkih i tipografskih elemenata u celinu. Ona uključuje prelom teksta, obradu fotografija i slika i njihovo skeniranje, izradu tabela, grafikona, crteža i šema itd. Posebnu pažnju naši prelamači posvećuju izboru fonta, dimenzijama, odnosno adekvatnom formatu štampanog materijala, rezoluciji fajlova i dr.

Štamparije s kojima sarađujemo pobrinuće se za to da kvalitet papira, tip i vrsta štampe budu u skladu sa najvišim standardima. Ofset štampa se najčešće primenjuje za izradu kataloga, brošura, fascikli, plakata, flajera, dok je digitalna štampa odličan izbor za manje formate i male tiraže, poput štampanja vizitkarti, pozivnica, cenovnika itd.

Takođe, ukoliko ste pokretači malog biznisa i neophodna vam je pomoć oko pisanja tekstova za sajt i kreiranja i vođenja sadržaja na društvenim medijima, kao i celokupnog vizuelnog identiteta vašeg brenda, stojimo vam na raspolaganju. Imamo tim posebno zadužen za izradu vizuala za potrebe različitih kanala komunikacije, pravljenjem prezentacija, kratkih video sadržaja i animacija, kako bismo vam pomogli da unapredite svoj biznis. Osmišljavanjem adekvatne strategije, slanjem pravih poruka i kreiranjem zanimljivih slogana, kao i merenjem konverzija i praćenjem i analizom rezultata, omogućićemo vam da ostvarite bolju vidljivost na društvenim mrežama, doprete do odgovarajuće ciljne grupe i postignete svoje ciljeve.

Zajedno s našim timom odabranih saradnika trudimo se da svaki posao obavljamo odgovorno i kompetentno. Moto koji nas vodi je LJUDI SARAĐUJU SA LJUDIMA (PEOPLE WORK WITH PEOPLE)! Dobra komunikacija, građenje dugotrajnih odnosa i promovisanje pravih vrednosti jesu suština našeg poslovanja i nešto što nas čini drugačijim od ostalih.

Evolve Business Solutions usluge