Evolve Business Solutions

Ko smo mi

Još jedna prevodilačka agencija. Da li je to baš tako? Mi, koji se ovim poslom bavimo kao surovi profesionalci, znamo da se bavimo umetnošću prevođenja pisanog sadržaja na različite ciljne jezike. Danas se prevod ili banalizuje (kao i sve delatnosti koje prosečan čovek misli da „može i sam“) ili se od prevoda pravi „bauk“, čime se fizičkim licima i preduzećima oduzima dragoceno vreme. Kod nas toga nema. Mi znamo šta radimo, i u tome smo veoma dobri.

Evolve Business Solutions je agencija koja okuplja tim vrhunskih prevodilaca, te nudimo izradu stručnih prevoda, kao i prevoda sa overom sudskog prevodioca. Pružamo veoma brzu i kvalitetnu uslugu održavajući visok nivo profesionalnosti i ljubaznosti. Naši zaposleni su spremni da u svakom trenutku izađu u susret kako bi dali potrebne smernice, i postigli dogovor o optimalnom vidu usluge koji će zadovoljiti potrebe klijenata. Svesni trenutne situacije na tržištu, ponudu formiramo tako da možemo da vam obezbedimo maksimalan kvalitet po konkurentnim cenama. Poštujući tempo poslovanja klijenata, prevode izrađujemo veoma brzo, uz očuvanje kvaliteta i standarda prevodilačke struke.

Pozivamo vas da nam ukažete poverenje i našem timu poverite prevodilačke poslove, kako bismo uspostavili saradnju kojom ćete svojoj kompaniji obezbediti kontinuiran tok poslovanja i znatno umanjiti stres znajući da ste taj segment prepustili pouzdanom partneru.

Evolve Business Solutions